Andere Diensten

Naast website ontwikkeling en zoekmachine optimalisatie bied ik ook de volgende diensten aan:

Advies, kennissessies en VIP dagen

Geen tijd om het zelf allemaal uit te pluizen? Middels mijn advies, kennissessies en VIP dagen krijg je nieuwe inzichten en extra tools om je website en marketing strategieën te optimaliseren.

WordPress Training

Je hebt een website laten ontwikkelen in WordPress en wil dat graag zelf bijhouden? Dat kan vrij gemakkelijk en ik help je op weg met Nederlandstalige instructies middels Skype gesprekken en opgenomen instructie videos.

Google Adwords en Facebook Adverteren

Ik kan je helpen met het verwerven van nieuwe klanten en opdrachten door gebruik te maken van Google Adwords campagnes en Facebook advertenties. Je kunt bij mij terecht voor: opzetten acccounts, keyword onderzoek, campagne management, optimaliseren van campagnes, verlagen van cost-per-lead, Google Analytics integratie en landingspagina optimalisatie.

Marketing Campagne Management

Zijn je marketing campagnes goed doordacht met een automatisch systeem om te communiceren met je klanten? Nee, nog niet? Dan is deze dienst zeer geschikt voor jou! Ik zorg ervoor dat jouw mailing lijst automatisch wordt opgebouwd en dat er met regelmaat gecommuniceerd wordt met potentiële klanten. Deze methode is zeer effectief om jouw klantenbestand te vergroten.

Bedrijfsgroei Assistentie

Een groot voordeel van Internet marketing is de mogelijkheid om te meten hoe goed uw marketing stategie presteert. Uiteraard kan dit alleen maar als je maandelijkse rapporten maakt om te weten hoe je ervoor staat. Het genereren van deze rapporten kost tijd en EasyWebStarter kan deze taak van je overnemen.

Natuurlijk stuur ik je niet gewoon een rapport toe. Ik analyseer de gegevens voor je en bespreek de resultaten met je door in een telefonisch gesprek. Aan de hand van het rapport, mijn advies en perspectief kun je betere besluiten maken en eventueel je strategie aanpassen om jouw bedrijf te groeien.

Klik hier om nu contact op te nemen