Website Ontwikkeling

EasyWebStarter ontwikkeld effectieve WordPress websites voor hardwerkende MKBers.

Je website is een zeer belangrijk onderdeel van je marketing strategie. EasyWebStarter ontwikkeld mobiel-vriendelijke websites die gemakkelijk te vinden zijn in de zoekmachines en die jou helpen met het verwerven van nieuwe klanten en opdrachten.

EasyWebStarter gebruikt als basis WordPress en het Genesis platform

Meer dan 66 miljoen websites zijn ontwikkeld in WordPress.  Sommige websites ken je misschien wel: CNN, TechCrunch, Forbes, en vele andere populaire sites die je dagelijks ziet! Ik bouw websites met als basis WordPress tezamen met het Genesis platform – wat tegenwoordig de kwaliteits norm is voor het maken van websites.

Voor het MKB richt ik me vooral op:

Bedrijfswebsites die mobiel-vriendelijk zijn (nu zeer belangrijk na Google’s recente update)

Gebruiksvriendelijkheid. Ik maak het je makkelijk om zelf pagina’s en teksten aan te passen en te publiceren. Je hebt hier geen ervaring voor nodig. Ik kan je ook helpen met WordPress training.

Systematisch klanten werven middels het opbouwen van een klantendatabase via je website en het automatiseren van klanten follow-up met mogelijkheden voor een maandelijkse nieuwsbrief.

Implementatie van digitale formulieren om data te verzamelen. Bijvoorbeeld voor klanten kwalificatie, onderzoeken, betalingen of andere project informatie.

Verkopen van producten en diensten door middel van online betalingsmogelijkheden.

Speciale webpagina’s voor evenementen, digitale downloads, members-access-only pagina’s en digitale kennisbanken.

Wil je een nieuwe website of doorgroeien met je huidige webproject? Neem dan contact met me op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Klik hier om nu contact op te nemen